top of page

Wie zijn wij?

 

Huiswerk Hoogland is het kleine maar dappere huiswerkinstituut voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs. Huiswerkinstituut Hoogland is opgericht in 2010 door Hans Maaskant, min of meer als hobby. Hans is voormalig docent Engels en informatiekunde, maar geschiedenis en maatschappijleer zijn de vakken waar hij enthousiast van wordt. Hij heeft acht jaar les gegeven in verschillende onderwijsvormen, waaronder het MBO en VMBO. Hans heeft zeventien jaar met zijn gezin in Hoogland gewoond, is getrouwd met Linda en woont sinds 2015 in Hooglanderveen. Samen hebben zij twee kinderen.

   

De start van Huiswerk Hoogland was kleinschalig en heeft een prachtige groei doorgemaakt in tien jaar. Inmiddels is er een flink team van enthousiaste medewerkers.

Ondanks dat de rol van Hans steeds meer die van een manager is geworden werkt Hans nog steeds graag op de groep.

Leerlingen uit het voortgezet onderwijs zijn drie tot vijf dagen per week welkom voor het maken van het huiswerk, het helpen met plannen voor de korte en lange termijn, het overhoren en de gratis bijspijkermomenten voor de moeilijke vakken.

Hans Maaskant

Bijlessen en andere individuele begeleidingsvormen bieden wij aan via maatwerk. Op deze manier zijn wij in staat aan alle vraag te voldoen.

Veel kinderen uit Amersfoort, Hoogland, Hooglanderveen en Nijkerk hebben in tien jaar op weg van school naar huis een tussenstop gemaakt bij Huiswerkinstituut Hoogland. Nieuwe leerlingen zijn er weer van harte welkom!

Wij werken kleinschalig en persoonsgericht met een stevige bezetting van 1 op 7 leerlingen, waarbij er voor elk vak hulp is. Korte lijntjes en een informele sfeer dragen bij aan goede resultaten, waarbij de dagelijkse e-mail naar huis èn de bijspijkermomenten  een uniek pluspunt zijn.

20220624_215315~2.jpg
bottom of page