top of page

Ervaringen van ouders

Silvia, moeder van Melvin:

"Hans Maaskant, een gedreven man, heeft een team met bekwame en enthousiaste mensen om zich heen die met elkaar de kinderen goed begeleiden. Iedere dag krijg je een korte maar krachtige terugkoppeling en bij vragen of wensen, kun je altijd terecht. Kortom, deze Huiswerkbegeleiding is Top en scheelt me als ouder veel stress en gedoe thuis!"

Ronald, vader van Jochem:

"Onze zoon gaat elke keer met plezier naar het huiswerkinstituut Hoogland. Als hij thuiskomt geen gedoe meer om huiswerk te maken, gewoon vrij. Prima plek, kleine groep kinderen, veel individuele aandacht, en dagelijks even contact met de begeleider"

Ton en Wilma, ouders van Lisanne:

"Na het overstappen van het ene instituut naar "Huiswerk Hoogland" viel ons gelijk al het enthousiasme op waarmee zowel onze dochter als wij benaderd werden. Weten nu telkens goed wat er op de huiswerkbegeleiding gedaan is/wordt en welke afspraken er zijn gemaakt."

 
Janine, moeder van Bram:

"Huiswerk Hoogland? In 1 woord geweldig!!! Wij en onze zoon zagen het na het 3e kwartaal niet meer zitten, zijn zelfvertrouwen was verdwenen. Vanaf het 4e kwartaal is Bram naar HH gegaan en hij kwam er iedere keer vrolijk en vol zelfvertrouwen vandaan. Zijn cijfers vlogen omhoog. Wij zijn dus erg blij met Huiswerk Hoogland en kunnen het ten zeerste aanraden."

 
 
Hannie, moeder van Wim:

"Na veel weerstand van onze zoon hebben wij de knoop doorgehakt en gezegd dat hij naar de huiswerkbegeleiding moest, hij had wiskunde immers nodig voor zijn vervolg studie. Boos ging hij mee kennis maken met Hans, echter na 2 tellen was die boosheid al verdwenen en voelde hij zich gelijk op zijn gemak. De wiskunde leraar heeft hij versteld doen staan, na de goede begeleiding van de medewerkers van de huiswerkbegeleiding snapt hij de wiskunde en vindt het nog een leuk vak ook."

 

Hessel had eerst acht onvoldoendes, gaat fijn naar havo 3 zonder onvoldoendes:

"Huiswerkinstituut Hoogland is een goede hulp waardoor je betere cijfers haalt."

 

Ankie, moeder van Patrick:

"Fijn is dat de huiswerkbegeleiding met alles "meedenkt". Hoe kunnen we een en ander beter aanpakken, hoe krijgen we het beste resultaat. De contacten verlopen prima, ook tussen school en huiswerkbegeleiding. De sfeer op de huiswerkbegeleiding is goed, de dagelijkse mailtjes over vorderingen/planning is vooral voor het thuisfront prettig!"

Moeder R.C.A.:

“De kleinschaligheid geeft een vertrouwd gevoel en de rust om tot werken te komen. Ook de vaste begeleiding is erg prettig; dat schept een zekere band en daardoor kan er makkelijker op bepaalde zaken gestuurd worden. Mijn zoon gaat er graag heen!”

 

bottom of page