Nijkerk

 

In het gebouw Veenepoort, aan de Veenestraat 15 vindt u onze locatie in Nijkerk. De huiswerkbegeleiding in Nijkerk is open van maandag tot en met vrijdag van 13:00 uur tot en met 19:00 uur. Deze locatie staat onder leiding van Peter Bankert. ​

Over Peter

Peter heeft meerdere jaren ervaring als Analist en Consultant Verandermanagement  op het gebied van Business & ICT. In de avonduren heeft hij de studie HEAO met als afstudeerrichting Bedrijfskundige Informatica (B.ICT)  en de Master of Business Information (MBI) gehaald. Gevat door het leer- en studeervirus is Peter in 2014 een tweede master gestart, de Master of Management & ICT met als specialisatie Change Management. Om ook een goede basis voor de huiswerkbegeleiding te hebben, heeft Peter de studie HBO Deskundig Vakdocent gevolgd.

Vanuit zijn vorige functies heeft hij meerdere collega's begeleid, gecoacht en getraind bij het doorvoeren van veranderingen. Van hieruit is hij geïnteresseerd geraakt in huiswerkbegeleiding. Peter is na een periode als begeleider in Hoogland en Hooglanderveen van start gegaan met een nieuw avontuur; zijn eigen locatie in Nijkerk.

De locatie in Nijkerk vaart ook onder de naam Huiswerk Nijkerk.